Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kişisel Gelişim Programı-Öğrenci Seminerleri

Örgütsel Psikoloji Yüksek Lisans Programı Öğrenci Seminerleri: Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kişisel Gelişim Programı
2012 Bahar Dönemi:

Başvurular için son gün: 23 Nisan 2012

AMAÇ:
Örgütsel Psikoloji Yüksek Lisans Programı olarak, 4. sınıf öğrencileri için bir kişisel gelişim programını hayata geçiriyoruz.
Bu programın amacı, çalışma hayatına atılmaya hazırlanan öğrencilerimize, Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanında yürütülen araştırmaların, geliştirilen yöntem ve araçların, İnsan Kaynakları Yönetimi konusunda çalışan kişiler tarafından nasıl kullanıldığını göstermektir. Bu amaçla, farklı sektörlerde İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yönetim tecrübesine sahip konuşmacılarımız aracılığıyla Endüstri ve Örgüt Psikolojisinin işletmelerin süreçlerinde nasıl yer aldığını keşfedeceğiz.
Bu program, lisans sonrasında eğitimine devam etmek isteyenlere Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanı ile de tanışma fırsatı verecektir.

KATILIM BELGESİ:
Bu program sonunda öğrencilerimize, Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kişisel Gelişim Programı Katılım Belgesi verilecektir. Bu belgeye hak kazanmak için dört seminerden üç tanesine katılmış olmanız gerekmektedir.

KATILIM ŞARTLARI:
Katılım için kontenjanımız 40 kişidir. Kontenjanımız kısıtlı olduğu için kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Katılımınız başvuru sırasına göre onaylanacaktır. Kontenjan dolduktan sonra öğrenci kaydı yapılamayacaktır.

BAŞVURU:
opsy@bilgi.edu.tr adresine, Gülşah Vural Özkan dikkatine mesaj gönderiniz. Başvurunuzda, isminizi, öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve kaçıncı sınıfta olduğunuzu belirtiniz.

Başvurular için son gün:  23 Nisan 2012

SEMİNERLER:

Tarih: 25 Nisan 2012
Saat: 12.00-14.00

Konuşmacı : Gözde Demiral

Kuruluş: L’Oreal Türkiye
Görevi : İnsan Kaynakları Müdürü
Konu: Özel Sektör Kuruluşları ve İnsan Kaynakları Bölümlerinde Psikoloji Bilgisine Hissedilen İhtiyaç

Tarih: 2 Mayıs 2012
Saat 12.00-14.00

Konuşmacı: Saide Kuzeyli

Kuruluş:  Unida İnsan Gücü Yönetimi ve Eğitim Hizmetleri Ltd.
Görevi:   Kurucu Ortak
Konu:    Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi ve İnsan Kaynakları Yönetimi Çalışanlarının Sahip Olması Gereken Yetkinlikler

Tarih: 9 Mayıs 2012
Yer: Santral Kampüsü, E1-301
Saat: 09.00- 15.00

Konuşmacı: Suzy Fox, Ph.D.

Kuruluş: Loyola University Chicago, Institute of Human Resources and Employment Relations, Graduate School of Business
Görevi: Professor and Chair
Konu: Confronting Workplace Bullying: Can HR Rise to the Challenge?

Suzy Fox’un katılımı ile gerçekleşecek olan bu seminerimiz, IK alanında çalışanlara yönelik olarak olarak düzenlediğimiz “IK’da Yeni Yaklaşımlar”ın kapsamında yer almaktadır. Sadece Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kişisel Gelişim Programı’na kayıt yaptıran öğrencilerimiz bu seminere katılma avantajına sahip olacaktır.

Tarih: 16 Mayıs 2012
Saat: 12.00-14.00

Konuşmacı: İlkay Yakut
Kuruluş: Shell& Turcas A.S.
Görevi:  Perakende Satışlar, İnsan Kaynakları Birim Müdürü
Konu: Yetenek Yönetimi Alanındaki Uygulamalar