Türkiye ve Yunanistan’da Azınlıklar ve Kimlikler: İstanbul’daki Rumlar ve Batı Trakya’daki Müslümanlar

Tarih: 27 Nisan 2012, Cuma
Saat: 15:30-18:30
Yer: Dolapdere Kampüsü, Sinema Salonu

Konuşmacılar: Thaleia Dragona (University of Athens), Anna Frangoudaki (University of Athens): "A Long-Term Intervention in the Education of the Muslim Minority in Western Thrace"

Konstantinos Tsitselikis (University of Macedonia): "Legal and Political Issues Arising from the Implementation of the Treaty of Lausanne"

Ayhan Aktar (İstanbul Bilgi University): "The Treatment of Non-Muslim Minorities in Turkey: Turkey Belongs to the Turks!"

Moderatör: Harry Tzimitras (İstanbul Bilgi Üniversitesi)

Konferansta, “Addition not Subtraction, Multiplication not Division: An Alternative Education for Muslim Minority Students in Thrace” isimli belgesel gösterimi de yapılacaktır.

Konferans İngilizce olarak yapılacaktır.