İK'da Yeni Yaklaşımlar 2: Örgütsel Süreçlerde İhlaller, İhmaller, Önlemler ve İK’nın Rolü

Tarih: 9 Mayıs 2012
Saat: 9:00-14:30
Yer: Santral Kampüsü, E1 301

PROGRAM
9.00-9.15    Kayıt

9.15-9.30    Açılış

9.30-11.00 "İşyerinde Zorbalıkla Mücadelede İnsan Kaynakları Yönetimi"
Suzy Fox, Ph.D. Professor and Chair (Institute of Human Resources and Employment Relations/Graduate School of Business, Loyola University Chicago, USA)

11.00-11.15   Ara

11.15-11.45   "Kültür Bakış Açısından Örgütsel Vatandaşlık Davranışları"
Yrd. Doç. Dr. Serdar Karabatı (İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı Direktörü, İstanbul Bilgi Üniversitesi)

11.45-12.15   "İşletmelerde Üretkenliği Bozan Yapısal ve Bireysel Faktörler"
Yrd. Doç. Dr. İdil Işık (Örgütsel Psikoloji Yüksek Lisans Programı Direktörü, İstanbul Bilgi Üniversitesi)

12.15-13.00   Ara

13.00-14.00   Örnek Olay Sunumları
"Örgüt İçi İletişim ve Kültür"
Edward David Southall (Süreç ve İnsan Kaynakları Koordinatörü, TEMA Mağazacılık Hizmetleri)
"Beklentiler, Standartlar ve Kişisel Tarzlar: İş Güvenliği Açısından Bir Bakış"
Nejat Uçal (Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Bekaert İzmit Çelik Kord Sanayi)
"Çeşitlilik Anlayışı ile Anlaşmazlıkların Çözümü"
Gözde Demiral (İnsan Kaynakları Müdürü L’Oréal Turkey)
"Türkiye’de Yıldırma Problemi"
Hüseyin Gün (Dernek Başkanı Mobbing ile Mücadele Derneği)

14.00-14.30   Tartışma ve Genel Değerlendirme

Konferans, İstanbul Bilgi Üniversitesi Örgütsel Psikoloji ve İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programları tarafından düzenlenmiştir.

• Programa katılım kontenjanla sınırlıdır.
• LCV: 7 Mayıs 2012 tarihine kadar katılımınız konusunda lütfen opsy@bilgi.edu.tr adresinden Gülşah Vural Özkan’a mesaj gönderiniz.
• Etkinlik dili Türkçe’dir. Yabancı konuşmacılar için simultane tercüme hizmeti vardır.

Etkinliğin LinkedIn sayfası için http://linkd.in/Ig8CXT bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

444 0 428 | opsy@bilgi.edu.tr | www.bilgi.edu.tr