Kültür Politikaları ve Yönetimi Konferansları-5: “Avrupa’da Kültür Yönetimi Eğitimi”

Konuşmacı: Jean Pierre Deru
Tarih: 3 Mayıs 2012
Saat: 18:30-20:30
Yer: Santral Kampüsü, E3-101

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Politikaları ve Yönetimi Araştırma Merkezi (KPY)’nin 5. Konferansı  “Avrupa’da Kültür Yönetimi Eğitimi”nde, UNESCO ve Avrupa Konseyi tarafından desteklenen Marcel Hicter pour la Démocratie Culturelle’in direktörü Jean Pierre Deru, yürütücüsü olduğu Kültür Yönetimi  Avrupa Diploma Programı’nı anlatacak. Deru’nun sunumuna, İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Yönetimi Yüksek Lisans Programı koordinatörü Dr. Deniz Ünsal ise tartışmacı olarak katılacak. Ünsal, KPY Yıllık 2011’in “Toplum için Kültür” başlıklı dosyasının da editörü. Konferansta Kültür Politikaları ve Yönetimi Yıllığı’nın üçüncü sayısının tanıtımı da yapılacak.

5. KPY Konferansı'nda, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Kültür Politikaları ve Yönetimi Araştırma Merkezi ortaklığında yayımlanan tüm yayınlar %30 indirimli olarak satışa sunulacak.

Bilgi için:  (0) 212 311 7801 / serhan.sahin@bilgi.edu.tr
Web sitesi:  http://kpy.bilgi.edu.tr