EJTA Yıllık Genel Toplantısı ve Konferansı

Tarih: 17-18 Mayıs 2012
Saat: 10:00-16:00
Yer: Santral Kampüsü, Enerji Müzesi

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi 17-18 Mayıs 2012 tarihlerinde Türkiye’den ilk ve tek üyesi olduğu European Journalism Training Association (Avrupa Gazetecilik Eğitimi Derneği)'ın yıllık toplantısına ev sahipliği yapıyor. EJTA konferansı 17 Mayıs Perşembe saat 10:00’da Türkiye medyası üzerine deneyimli gazeteci ve akademisyenler tarafından verilecek bir brifingle başlayacak. Aynı gün EJTA yıllık toplantısı gerçekleşecek ve önümüzdeki yıl Brüksel’de yapılacak olan Dünya Gazetecilik Eğitimi Kongresi öncesinde gazetecilik eğitimine ilişkin farklı projeler ve yaklaşımlar değerlendirilecek.

18 Mayıs Cuma günü ise, aralarında Prof. Dr. Haluk Şahin (BİLGİ), Prof. Dr. Aslı Tunç (BİLGİ), Prof. Stephan Russ-Mohl (European Journalism Observatory), Filip Voets (Ombudsman/Flaman Basın Konseyi), Doç. Dr. Esra Arsan (BİLGİ), Yrd. Doç. Dr. Itır Erhart (BİLGİ), Nadire Mater (Bianet), Erol Önderoğlu (Reporters without Borders) ve Galinna Arapova’nın (Rusya Medya Korunma Merkezi) da yer aldığı katılımcılarla birlikte bir basın özgürlüğü konferansı gerçekleşecek. Konferans, 18 Mayıs Cuma günü saat 16:00’da sona erecek.

Detaylı bilgi için: www.ejta.eu