İlişkilerim ve Ben

Her gün farklı kişilerle, farklı rollerde ve farklı nedenlerle ilişkiler kuruyoruz. Kendi ilişki kurma tarzımızı daha iyi anlayarak ve kendimizi anlatmanın yeni yollarını keşfederek ilişkilerde yaşadığımız sıkıntı ve çatışmalarla daha etkin bir şekilde baş edebiliriz.

“İlişkilerim ve Ben” seminerleri,  ilişkiler konusunda bilgi ve becerilerinizi geliştirmek amacıyla  Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından hazırlandı. “İletişim Becerileri” oturumunda iletişimin türleri, iletişim engelleri, empati ve girişkenlik gibi temel beceriler hakkında bilgi verilecek, “Sosyal Beceriler” oturumunda ilişki kurma, sürdürme ve çatışma çözme becerilerine odaklanılacak, “Sevgili İlşkileri” oturumunda üniversite döneminde bir çok kişiyi en çok meşgul eden aşk, yakınlık, ayrılık gibi konular konuşulacaktır.

İletişim Becerileri
Konuşmacı: Uzm. Psk. Gökçen Yıldız
Tarih: 10 Mayıs 2012, Perşembe

Sosyal Beceriler
Konuşmacı: Uzm. Psk. Filiz Yurtseven
Tarih: 17 Mayıs 2012, Perşembe

Sevgili İlişkileri
Konuşmacı: Uzm. Psk. Gülcan Akçalan
Tarih: 24 Mayıs 2012, Perşembe
Yer: Santral Kampüsü, E2-102

Oturumlar tüm İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açıktır ve ücretsizdir. İstediğiniz herhangi bir oturuma ya da oturumların tamamına katılabilirsiniz. Önkayıt yaptırmanız gerekmemektedir, oturumun gün ve saatinde belirtilen odada bulunmanız yeterlidir.
Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için:  212 311 76 74 / PsyCounselling@bilgi.edu.tr