Yeşil Pazarlama Konferansı

Melih Özsöz, çöp(m)adam
Meltem Çakıcı, Schneider Electric
Semra Sevinç, Sürdürülebilirlik Akademisi

Yeşil Pazarlama Konferansı, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenmiştir.

Dünyanın kaynaklarının hızlı bir şekilde tüketilmesi ve bozulması hem şirketlerin hem de tüketicilerin endişelenmesine yol açmaktadır. Sürdürülebilir bir gelecek için yeni çözümlerın gerekliliği artık genel olarak kabul edilen bir görüş halini almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü'nün "Sorumlu İşletme Eğitimi İlkeleri Girişimi" kapsamında düzenlediği Yeşil Pazarlama Konferansı'nda uzmanlar çevreye duyarlı işletmeciliğin ne anlama geldiğini, geliştirilen çevre dostu ürünleri ve girişimleri, tüketici beklentilerini ve tercihlerini, sorumlu pazarlamanın geleceğini ve karşılaşılan sorunları tartışacaklar. Ürün, dağıtım, iletişim ve fiyat stratejileri masaya yatırılacak.

Katılımın ücretsiz olduğu bu etkinliğe ilgilenen herkes davetlidir.