Tarlabaşı Toplum Merkezi için Destek Konseri

güncelleme: yayınlama:

Sanatçı ve Gruplar: Vedat Sakman, Aysu Çöğür, Cümbüş Cemaat, Tatavla Keyfi, Alatav

Tarih: 17 Temmuz 2012 Salı Saat: 21:00 Yer:  Clinic Live Music Club (Atıf Yılmaz Caddesi Ağa Camii Sokak No: 1/4 Beyoğlu)

Gelin, hem eğlenelim hem de çocukların ikinci evini yaşatmak için katkı sağlayalım!

Tarlabaşı Toplum Merkezi tarafından düzenlenen destek konserinde değerli müzisyen Vedat Sakman, Aysu Çöğür ve değerli müzik grupları Cümbüş Cemaat, Tatavla Keyfi ve Alatav sahne alacaktır. Konserin tüm geliri Tarlabaşı Toplum Merkezi’ni yaşatmak üzere kullanılacaktır.

Bilet ücreti: 20 TL
Biletler, Clinic Live gişesinden, Tarlabaşı Toplum Merkezi’nden ve biletix’ten temin edilebilir.

 

Merkez Hakkında:
Tarlabaşı Toplum Merkezi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bir proje olarak geliştirilerek 2006 yılının Eylül ayında İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Tarlabaşı bölgesinde çalışmalarına başlamıştır. Tüm Tarlabaşı sakinlerine hizmet vermeyi hedefleyen Toplum Merkezi, özellikle göç ve yoksulluk kaynaklı sorunlarla mücadelede en dezavantajlı konumdaki kadın, çocuk ve gençlere yönelik destek sağlayıcı çalışmalar yürütmektedir. Kuruluşundan sonra ilk iki yıl Avrupa Birliği’nden fon alarak çalışmalarını sürdüren Merkez, 2007 yılından itibaren Tarlabaşı Toplumunu Destekleme Derneği çatısı altında toplanan bağışlar ve yürütülen projeler ile çalışmalarına devam etmektedir. Hizmetin sürekliliğinin sağlanması ve kalıcı başarıya ulaşabilmek için yerel kaynak arayışı sürmektedir. Altıncı senesine giren Tarlabaşı Toplum Merkezi, kurulduğu yıldan bu yana 5.000’den fazla çocuk ve yetişkine hizmet götürmüştür.

İletişim:
Tarlabaşı Toplumunu Destekleme Derneği
Telefon: 0212 297 23 04-05
E-posta: nese.erdilek@bilgi.edu.tr / ceren.ttm@gmail.com
Web: www.tarlabasi.org
Adres: Çukur Mahallesi Kalyoncu Kulluk Caddesi No.62
Tarlabaşı-Beyoğlu İstanbul

Banka Hesap Bilgileri:
Tarlabaşı Toplumunu Destekleme Derneği
Garanti Bankası Cumhuriyet Caddesi-Taksim Şubesi
Hesap No: 772-6299673
IBAN: TR03 0006 2000 7720 0006 2996 73