bilgiMBA Tanıtım Toplantısı

güncelleme: yayınlama:

Konuşmacı: Yrd. Doç. Dr. Metehan Sekban

Tarih: 18 Eylül 2012, Salı
Saat: 19:00
Yer: Santral Kampüsü, E3-101

bilgiMBA Program Direktörü Yrd. Doç. Dr. Metehan Sekban'ın konuşmacı olarak katılacağı Tanıtım Toplantısı'na MBA hakkında bilgi almak isteyen herkes davetlidir.

BİLGİ MBA, iyiden iyiye düzleşen dünyada sadece bilgi aktarımına dayanan bir eğitim modelinin yeri olmadığına inanır. Dünyanın düzleşmesi, kurumları da etkilediğinden artık bireylerden tek bir işlevi yıllarca yerine getirmeleri değil, bütün hakkında fikir sahibi olmaları ve gerektiğinde farklı görevlere göre kendilerini geliştirmeleri beklenmektedir.

BİLGİ MBA, bu beklentileri karşılamak için 10 yılı aşkın bir süredir kendisini her sene yenilerken, iş dünyasından profesyoneller ile konusunda uzmanlaşmış akademisyenlerden oluşan bir kadro ile öğrencilerine zengin bir temel ve seçmeli ders yelpazesi sunmaktadır.

BİLGİ MBA öğrencileri, sadece edindikleri bilgilerle değil, yarattıkları ağlar, yürüttükleri projeler ve katıldıkları tartışmalar ile deneyim kazanırlar ve birey olarak dünyaya katacakları değeri en üst düzeye çıkarmaya çalışırlar.