"One World Youth Project" Güz Eğitim Konferansı

Tarih: 29-30 Eylül 2012
Saat: 29 Eylül, 11:30-19:30 /30 Eylül, 10:00-18:30
Yer: Santral Kampüsü, E1-101A

İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri Alican Torun ve Özge Tokaküçük’ün proje yöneticiliğini yaptığı  “One World Youth Project” Güz Eğitim Konferansı 29-30 Eylül tarihlerinde yapılacak. Proje ekibini oluşturan İşletme, Psikoloji, Finans Matematiği, Hukuk, Siyaset Bilimi ve Televizyon Haberciliği bölümlerinden  öğrencilerimiz Ahmed Muhsin Yurtoğlu, Banu Saykı, Can Burak Yılmaz, Cem Demirayak, Elif Avcı, Eren Baydemir, Gizem Çil, Hüseyin Utku Yıldız, Müfide Dilara Holat, OWYP eğitmenleri Cady Voge ve ve Mychal Estrada ile yıl boyunca ortaöğretim kurumlarında verecekleri kültürlerarası etkileşim derslerine hazırlanacaklar.

Kâr amacı gütmeyen bir eğitim organizasyonu olan One World Youth Project (OWYP) üniversite öğrencilerini küresel liderler olarak kendi topluluklarında çalıştırıyor. Birebir ve online eğitimlerin kapsamlı bileşimi yoluyla 10-14 yaşında çocuklara akıl hocası olan üniversite öğrencileri, bu şekilde yerel ortaokullarda yıl boyu süren küresel uyum müfredatını kolaylaştırmayı amaçlıyorlar. Bu ortaokulların sınıflarıyla yurtdışındaki sınıfları arasında bağ kuran üniversite öğrencileri, gençleri 21. yüzyıl dünyasında var olmak için gerekli olan kültürlerarası iletişim gibi araçlarla teçhizatlandırıyorlar.