Laureate Değişim Programları Bilgilendirme Semineri

2013 Bahar Dönemi Laureate Değişim Programları’na katılmak ve bilgi almak isteyen tüm önlisans ve lisans öğrencileri bilgilendirme seminerine davetlidir.

Tarih: 9 Kasım 2012, Cuma
Saat: 13:00 -14:00
Yer: Santral Kampüsü, E1-201

********************************

Laureate Uluslararası Üniversiteler ağı içerisinde 2013 bahar dönemi değişim program başvuruları 10 Ekim – 15 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

Son başvuru tarihi: 15 Kasım 2012
Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

Değişim için gerekli kriterler:
• Başvuran öğrencinin; Avrupa’daki üniversiteler için minimum 1.75 ve Amerika’daki üniversiteler için ise 2.0 ortalamaya sahip olması gerekmektedir ( MYO öğrencileri başvuru yapabilirler )
• Birinci sınıfı başarıyla tamamlamış olması, birinci sınıftan hiç bir dersinin kalmamış olması gerekmektedir.

NOT: Avrupa için İngilizce yeterlilik belgesi gerekli değildir. Yalnız Amerika’daki okullar için TOEFL IBT minimum 71 ya da IELTS 5.5 puan gerekmektedir.

Önemli not:
Lütfen katılmak istediğiniz programla ilgili olarak Laureate Programlar Ofisinden ön bilgi alınız. Bu bilgilendirme sırasında size, akademik danışmanınızla 2012 bahar dönemi ders programınızı oluşturmak üzere gitmek istediğiniz üniversitenin ders programı verilecektir. Bu nedenle başvurunuzu son güne bırakmamanızı önemle hatırlatırız.

Daha fazla bilgi için:
Laureate Programlar Ofisi