Yurt Yaşamına Uyum

Tarih: 6 Kasım 2012, Salı
Saat: 20:00-21:30
Yer: Tophane Yurdu, Etüd Odası

Üniversite hayatının bazen en iyi bazen de en kötü yanlarından biri yurtta kalmaktır. Yurt yaşamı bir yandan yeni arkadaşlar edinmek, bağımsızlaşmak, kendinizi tanımak gibi sizi oldukça geliştiren deneyimler sunar. Bununla birlikte, rahat ev ortamından çıkıp birileriyle paylaşmak zorunda olduğunuz tek bir odaya geçmek hayatınızda önemli değişiklikler yaratabilir. İnsan yaşamındaki her değişiklik uyum sürecini beraberinde getirir. Değişikliğin yaşantınıza getirmiş olduğu farklılıkları iyi tanımak, uyum sürecini kolaylaştıran unsurlardan biridir.

“Yurt Yaşamına Uyum” Toplantısı sohbet tadında bir araya gelip, deneyimlerinizi,  yurt yaşamında karşılaştığınız zorlukları ve bunlarla nasıl baş edebileceğinizi paylaşmak amacıyla Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından hazırlandı.

Çalışma, tüm İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açıktır ve ücretsizdir.
Önkayıt yaptırmanız gerekmemektedir, oturumun gün ve saatinde belirtilen mekanda bulunmanız yeterlidir.
Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için:  212 311 76 74 / PsyCounselling@bilgi.edu.tr