Fikri Mülkiyet Hukuku Atölyesi-50

Tarih: 7 Kasım 2012, Çarşamba
Saat: 19.00-21.00
Yer: Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu

İstanbul Bilgi Üniversitesi Fikri Mülkiyet Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLFİM) tarafından düzenlenen toplantıda, Türk Patent Enstitüsü Patent Dairesi şube müdürleri Sayın Ayşegül Demircioğlu ve Sayın Emine Balta konuşmacı olarak yer alacaktır. TPE tarafından hazırlanan ve tam adı, “Türk Patent Enstitüsü Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişilik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı” olan düzenlemenin patentlere ilişkin hükümleri ele alınacaktır. Yakın zamanda yürürlüğe girmesi beklenen değişikliklerin, patent hukuku uygulamasında doğuracağı muhtemel sonuçları öğrenme ve tartışma imkânı bulunacaktır.

Geçtiğimiz ay markalara dair hükümlerini incelenen ve halen Başbakanlık’ta bulunan metnin son hali için tıklayınız.

Toplantıya katılım herkese açık olup, herhangi bir prosedüre tabi değildir.

Tel: (212) 311 52 92
e-posta: RC-IPL@bilgi.edu.tr / eda.cataklar@bilgi.edu.tr

Önemli not: İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nün ana giriş kapısının yeri değişmiştir. Girişlerin, arka kapıdan yapılması gerekmektedir (Pir Hüsamettin Sok. No:20; Benzin istasyonunu geçtikten sonra, sağdaki ilk sokak).