"İletişim Becerileri Eğitimi" Seminerleri

Tarihler: 21 Kasım - 28 Kasım - 5 Aralık - 12 Aralık, 2012 (Çarşamba günleri)
Saat: 12.00-14.00
Yer: Santral Kampüsü, ÇSM-502

Program:
21 Kasım: Eğitimin Tanıtımı, İletişim Kavramı, İletişim Engelleri
28 Kasım:  Tek-Çift Yönlü İletişim, Beden Dili
5 Aralık: Duyguları Anlama, Empati, Hayır Diyebilme
12 Aralık : Değerler, Topluluk Önünde Konuşma

İletişim becerilerine hem sosyal yaşamda hem de iş yaşamında sıklıkla ihtiyaç duyabilirsiniz. İyi uygulayabildiğiniz takdirde bu beceriler yaşamınızı kolaylaştıracaktır.

Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından düzenlenen "İletişim Becerileri Eğitimi" seminerleri, kişilerarası iletişim ile ilgili temel beceriler hakkında bilgi veren ve öğrenilen, becerilerin uygulamasını da içeren bir program olacaktır. İletişim Becerileri Eğitimi 2’şer saatlik 4 oturumdan oluşmaktadır.

Oturumların tümüne katılan öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

İletişim Becerileri Eğitimi yalnızca İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açıktır ve ücretsizdir.
İletişim Becerileri Eğitimine katılmak için kayıt olmanız gerekmektedir. Belirlenen kontenjanın üzerindeki başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru için: Kayıt yaptırmak için filiz.ilci@bilgi.edu.tr adresine  adınızı, soyadınızı, cep telefonu numaranızı, bölümünüzü ve sınıfınızı (Hazırlık,1,2,3,4) içeren bir e-posta gönderebilirsiniz. Lütfen e-postanın konusuna “Santral İletişim” yazın.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için:  212 311 76 74 / PsyCounselling@bilgi.edu.tr

SEMİNERLER İÇİN KONTENJAN DOLDUĞUNDAN YENİ BAŞVURU ALINAMAYACAKTIR.