“Bootcamp Ventures Innovation Xchange: 4iX”

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 13-14 Kasım 2012
Saat: 9:30-18:00
Yer: Santral Kampüsü, E3-101

Program için tıklayınız.

Bootcamp Ventures Innovation Xchange: 4iX etkinliği kapsamında; Vodafone Ventures, Samsung Ventures, Passion Capital, Atamico, Lakestar, FMO gibi dünyanın en önemli yatırımcıları teknoloji alanında devrim yaratabilecek yeni Türk girişimcisini aramak üzere ilk defa Türkiye’ye geldi. Bootcamp Ventures ve yerel ortağı WBCons tarafından düzenlenen etkinlik bu sene beşinci yılını kutluyor.

13-14 Kasım 2012 tarihinde düzenlenen etkinlik, yenilikçi fikir sahibi Türk girişimcilerinin 20 farklı ülkeden dünyanın lider yatırımcılarına tanıtılmasına imkan sağlayan bir platform oluşturuyor. Etkinliğe katılan girişimciler çok ciddi bir ön araştırma ve inceleme sürecinden sonra seçiliyor. Bu seneki etkinliğe, doğru iş modeline sahip ve yurtdışı hedefleri bulunan 20 girişimci şirket katılıyor. Yüzlerce başvuru arasından seçilen girişimler, etkinlik süresince şirketlerini, Avrupa ve Amerika pazarına tanıtmanın yanı sıra stratejik ve finansal ortak bulma şansı da elde ediyor.

Etkinliğin ana konuşmacıları arasında Türkiye’nin önemli başarı hikayelerinden biri olan ve “Silikon Vadisi”nde merkezi bunulan Hip Digital’ın CEO’su Barış Karadoğan, Skype ve Facebook’a erken yatırımları ile dikkati çeken ve 2011’de yılın yatırımcısı seçilen Klaus Hommels yer alıyor. Ekonomist dergisinin Teknoloji Editörü Patrick Lane ise Türkiye’ye ilk ziyaretinde “Dijital Medya” adlı oturumu yönetiyor. 

Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlenen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen ve resmi havayolu Türk Hava Yolları olan etkinlik, Türkiye’nin girişimci yetenekleri ile Avrupa teknoloji dünyası ve uluslararası yatırımcıları buluşturuyor. Etkinlik Türkiye’nin yatırımın yeni merkezi olduğunu göstermeyi amaçlıyor.  Etkinliğin diğer sponsorları ve destekçileri arasında TEB, KOSGEB, OBSS, Projectz, Bloomberght.com, Google ve Mobilike bulunuyor.

Bootcamp Ventures Innovation Xchange: 4iX 2012 hakkında daha fazla bilgi için: www.istanbulinnovation.com  
 

Panel katılımcıları hakkında bilgi için tıklayınız.