Anne-Bebek Etkileşiminde "DIR Floortime" Uygulamaları

Konuşmacı: Cecilia Breinbauer, MD, MPH (Çocuk ve Ergen Psikiyatristi)
Tarih: 5 Aralık 2012, Çarşamba
Saat: 18:30-20:30
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-401

İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı (Çocuk-Ergen) ve Günışığı Çocuk Merkezi işbirliğiyle düzenlenen konferans, BİLGİ mensuplarına, bebek ve çocuk gelişimi ve ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara, ailelere ve öğrencilere açıktır ve ücretsizdir.

Sunum dili İngilizce olacaktır, çeviri yapılmayacaktır.

Cecilia Breinbauer Kimdir?
Cecilia Breinbauer ICDL Graduate School ve ICDL direktörüdür. Dr. Stanley Greenspan ile birlikte "Bebek Ruh Sağlığı ve Bebek Gelişimi" konusundaki ilk doktora programının kurucularındandır. 2001-2006 yılları arasında Pan American Health Organization adlı kuruluşta görev yapmış ve 12 farklı Latin Amerika ülkesindeki çocuk ve ergen ruh sağlığı ile ilgili projeleri koordine etmiştir. Aynı zamanda,  gelişimsel sorunlar yaşayan bebek ve çocukların ailelerini destekleyen Unicef  projelerinde danışman olarak çalışmıştır.