Seminer: "Üniversiteli Olmak"

Tarih: 13 Aralık Perşembe
Saatler: 12:00-13:00 / 14:00-15:00
Yer: Kuştepe Kampüsü, BS

Hayattaki her geçiş dönemi gibi üniversiteye başlamak da insanda heyecan ve kaygı uyandırır. Üniversite yaşamı hem kişisel hem de akademik gelişimin ve bazen de mücadelelerin alanıdır. Çoğunlukla üniversite yaşamının getirdiği değişimlerle etkin bir biçimde baş etmek mümkünken, bazen de bu değişimler (sorumluluk alma, bireyselleşme, yeni ortamlara girme, vb.) akademik hayatınıza da yansıyan  bazı zorluklar yaratabilir.

Psikolojik Danışmanlık Birimi, üniversitenin ilk yıllarında öğrencilerin yaşadıkları bu güçlükleri daha yakından tanımak ve baş etme yollarını güçlendirmek için “Üniversiteli Olmak” Semineri’ni düzenlemektedir. Seminer içeriği aynı olmakla birlikte, özellikle Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin tümüne ulaşabilmek için iki farklı saatte yapılacaktır.

Katılım ücretsizdir ve kayıt yaptırmak gerekmemektedir. Seminerin başlangıç saatinde belirtilen sınıfta olmanız yeterlidir.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için:  212 311 76 74 / PsyCounselling@bilgi.edu.tr