Hukuk Fakültesi Erasmus Programı (2012-2013)

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Erasmus Programı çerçevesinde, bu yıl çeşitli Avrupa üniversitelerinden fakültemize gelen yabancı öğrenci sayısı 38’ye yükseldi.

2012-2013 akademik yılında Almanya, Avusturya, Belçika, Hollanda, İspanya, Litvanya, Romanya gibi ülkelerden toplam 38 hukuk öğrencisi BİLGİ Hukuk Fakültesi’ne gelerek, Hukuk Fakültesi bünyesinde lisans ve yüksek lisans seviyesinde sunulan İngilizce hukuk derslerine ve diğer fakülteler tarafından İngilizce olarak sunulan derslere katılabilecekler.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden de bu yıl 16 lisans ve 2 yüksek lisans öğrencisi Erasmus Programı çerçevesinde çeşitli Avrupa üniversitelerine gidiyorlar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin Erasmus Programı çerçevesinde öğrenci değişim anlaşması bulunan üniversiteler için tıklayınız.

Fakültemizde sunulan İngilizce hukuk derslerinin listesi için tıklayınız.