İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Eğitim Programı

Tarihler: 23 Şubat-9 Mart-23 Mart- 6 Nisan-20 Nisan-4 Mayıs
Saat: 10:00-13:30
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM 205

Lise düzeyi İngilizce öğretmenlerine yönelik olan bu eğitim programı, British Council ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir.

Toplam altı haftadan oluşan program, İngilizce öğretmenlerinin güncel öğretim yöntemleri konusunda bilgilerini tazelemeleri, dil öğretim tekniklerini geliştirmeleri ve çeşitlendirmeleri, sınıf içindeki öğretim kalitesini geliştirmeleri fırsatını sunuyor.

Programı tamamlayan katılımcılara British Council tarafından "Katılım Sertifikası" verilecektir.

Üçer saatlik toplam  altı workshop’dan oluşan PROGRAM aşağıdaki gibidir:

23 Şubat Cumartesi, 10:00-13:30
Sınıf İdaresi ve Ders Başlangıçları (Classroom Management & Ice-breakers)

9 Mart Cumartesi, 10:00-13:30
Okuma ve Yazma Becerilerinin Öğretilmesi (Teaching Reading & Writing)

23 Mart Cumartesi, 10:00-13:30
Okuma ve Eleştirel Düşünme (Reading & Critical Thinking)

6 Nisan Cumartesi, 10:00-13:30
Dil Bilgisi  Öğretimi (Teaching Grammar)

20 Nisan Cumartesi, 10:00-13:30
Kelime  Öğretimi (Vocabulary)

4 Mayıs Cumartesi, 10:00-13:30
Ders Kitabı Uyarlama (Coursebook Adaptation)

Daha fazla bilgi için:
 Bahadır Uyarer / bahadir.uyarer@bilgi.edu.tr / (212) 311 6551

ÖĞRETMEN EĞİTMENİ NESRİN EREN KİMDİR?
Nesrin Eren eğitim danışmanı, online- eğitim moderatörü, İngilizce öğretmeni ve öğretmen eğitmeni olarak görev yapmaktadır.  İngilizce Dilbilimi konusunda Hacettepe Üniversite’sinden lisans ve yükseklisans diplomasına sahiptir; ayrıca Walden Üniversitesi’nden de Psikoloji alanında bir yüksek lisans diploması bulunmaktadır.  Nesrin Ern İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce Dil Programı’nda öğretim görevlisidir; İngilizce dil öğretmenleri ve öğretmen eğitmeni adayları için eğitim programları geliştirip sunmanın yanı sıra sayısız sınıf içi gözlemlerde bulunmuştur. Son olarak British Council olmak üzere, çeşitli yayıncılar için öğretmen eğitmeni olarak çalışmıştır. Hem British Council bünyesinde hem de uluslararası olarak birçok workshop ve sunum gerçekleştirmiştir. İlgi alanları arasında; öğretmen eğitimi ve gelişimi, eğitim ve örgütsel psikoloji, müfredat gelişimi, beceri ve strateji eğitimi, öğrenci otonomisi ve öğrenme tarzları ve biçimleri sayılabilir.