Psikolojik Danışmanlık Birimi Semineri: İlişkiler

güncelleme: yayınlama:

Konuşmacı: Reyan Kanyas Bencuya (Uzm. Klinik Psikolog)
Tarih: 25 Mart 2013, Pazartesi  
Saat: 10:00-12:00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E2-103

Gündelik hayatlarda yaşanan sıradan iletişimlerde; kişinin bilinçli tercihlerinden bağımsız, onlarca yıllık deneyimler sonucu oluşmuş bir takım ilişki paternlerinin devrede olduğunu hiç düşünmüş müydünüz? 

İlişkilerimizde farkında olmadan belli şekilde davranarak, hep aynı  tepkileri çekiyor olabilir ve dolayısıyla anlayamadığımız bir şekilde kendimizi hep benzer döngüler içinde buluyor olabiliriz. 

Adeta hayatımızda bir takım roller dağıtılmıştır ve güç oyunları, rekabet oyunları, evlilik oyunları, vb. birçok şey tekrar tekrar oynanıyordur.

Kendi oyununuzu ve işlevini farketmek için bir adım atmak ve kişisel dramlarınızdan soyutlanmak ister misiniz? 

“İlişkiler” semineri İstanbul Bilgi Üniversitesi personeline yönelik olarak planlanmıştır ve seminere tüm personelimiz davetlidir. Bu seminer ile katılımcıları ilişki kurma dinamikleri ilgili düşünmeye davet etmek ve farkındalıklarını artırmak hedeflenmiştir. 

Bu seminer, BİLGİ İnsan Kaynakları Birimi ve  BİLGİ Psikolojik Danışmanlık Birimi’nin ortak katkısıyla hazırlanmıştır. Sadece, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açık ve ücretsizdir. Seminere katılım için Başvuru Formu'nu doldurup  PsyCounseling@bilgi.edu.tr adresine göndererek ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kaydınız onaylandığı takdirde çalışmaya katılabilirsiniz.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için: 0212 311 76 74 / PsyCounselling@bilgi.edu.tr