Psikolojik Danışmanlık Birimi Grup Çalışması: Yurtdışında Yaşam Güçlükleri ve Başa Çıkmanın Yolları

güncelleme: yayınlama:

Konuşmacılar: Uzm. Psk. Filiz Yurtseven; Uzm. Psk. Gülcan Akırmak
Tarih: 23 Mayıs 2013, Perşembe
Saat:
13.30-15.30
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-504

Erasmus Programı ile yurt dışına gitmek üzeresiniz. Bu heyecan veren, güzel ve öğretici bir deneyim olacak. Ancak kendi ülkenizden, kültürünüzden, ailenizden ve arkadaşlarınızdan uzakta olmak ve tanımadığınız yeni bir kültürle karşı karşıya kalmak çok da kolay görünmeyebilir bazen. Yeni deneyimler, yeni insanlar, vize-konaklama-ders seçimi gibi bir sürü prosedür; ayrılığın verdiği hüzünle birleştiğinde gözünüzde giderek büyüyebilir.  

Bu grup çalışması ile, Erasmus programı kapsamında yurt dışına öğrenim görmeye gitmek için hazırlanan İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin yaşantılarını ve duygularını paylaşabilmesi için bir araya geleceğiz. Çalışma sadece Erasmus programından faydalanan öğrencilere açıktır!

BİLGİ Psikolojik Danışmanlık Birimi tafarafından düzenlenen “Yurtdışında Yaşam Güçlükleri ve Başa Çıkmanın Yolları” grup çalışması iki farklı tarihte yapılacaktır. Sizin için uygun olan gruba katılabilirsiniz. Grup çalışması santralistanbul Kampüsü’nde yapılacak; 2 saat sürecek ve Mayıs ayında gerçekleştirilecektir.  Tarih ve yerle ilgili ayrıntılı bilgi daha sonra bildirilecetir.

Grup çalışması tarihleri başvurulara göre daha sonra belirlenecektir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açık ve ücretsiz olan grup çalışmasına katılım için Başvuru Formu'nu doldurup  PsyCounselling@bilgi.edu.tr adresine göndererek ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kaydınız onaylandığı takdirde çalışmaya katılabilirsiniz.

Grup çalışmasına Başvuru Formu için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için:  212 311 76 74 / PsyCounselling@bilgi.edu.tr