Psikolojik Danışmanlık Birimi Semineri: İletişim Becerileri Eğitimi-2

güncelleme: yayınlama:

Konuşmacılar: Gülcan Akırmak, Gökçen Yıldız
Tarih: 29 Nisan - 6 Mayıs 2013, Pazartesi
Saat: 11:30-13:30
Yer: Kuştepe Kampüsü, KE-115

İletişim kavramı, iletişim engelleri, tek-çift yönlü iletişim, beden dili,duyguları anlama, empati, hayır diyebilme, değerler, topluluk önünde konuşma..

İletişim becerilerine hem sosyal yaşamda hem de iş yaşamında sıklıkla ihtiyaç duyabilirsiniz. İyi uygulayabildiğiniz takdirde bu beceriler yaşamınızı kolaylaştıracaktır. 

İletişim Becerileri Eğitimi kişilerarası iletişim ile ilgili temel beceriler hakkında bilgi veren ve öğrenilen becerilerin uygulamasını da içeren bir program olacaktır. Kuştepe’de yapılacak olan “İletişim Becerileri Eğitimi” ikişer saatlik iki oturumdan oluşmaktadır. 

BİLGİ Psikolojik Danışmanlık Birimi tafarafından düzenlenen "İletişim Becerileri Eğitimi"nin tümüne katılan öğrencilere katılım belgesi verilecektir. 

Sadece İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açık ve ücretsiz olan eğitim çalışmasına katılım için Başvuru Formu'nu doldurup  PsyCounselling@bilgi.edu.tr adresine göndererek ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kaydınız onaylandığı takdirde çalışmaya katılabilirsiniz.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Bu çalışma için kontenjan dolmuştur; yeni başvuru alınamayacaktır.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için:  212 311 76 74 / PsyCounselling@bilgi.edu.tr