"Üniversiteliler Kongre Topluyor" Delege Seçimi

Tarih: 12 Mart 2013, Salı
Saat: 17:30
Yer:  Kuştepe Kampüsü, KS2

Üniversiteliler olarak her zaman daha iyisini yapabileceğimizin ve belki de yapmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Bu farkındalığın hakkını vermek için bir üniversite kongresi topluyoruz.

http://www.universitekongresi.com/?page_id=16 sayfasında listesi bulunan kulüpler ve topluluklar olarak tüm üniversitelileri kongremizi birlikte örmeye, ülkemize ve üniversitemize ilişkin ortaya güçlü bir iddia koymaya davet ediyoruz.

Türkiye’nin hemen her üniversitesinde, her kampsünde, her kantininde kongre tartışmalarını olgunlaştırıp seçtiğimiz delegelerle; ODTÜ Necdet Bulut Amfisi’nde 15 Mart’ta buluşuyoruz.

Kongreye destek veren kulüpler olarak sizleri, 12 Mart Salı günü 17:30’da Kuştepe Kampüsü KS2 salonunda tartışma ve delege seçimi için bekliyoruz.

sosyalist düşünce kulübü | toplumcu hukukçular kulübü | çağdaş hukukçular kulubü | sosyal politikalar ve insan hakları kulübü | dağcılık kulübü | özgür yazılım kulübü