Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) Yaz Okulu

güncelleme: yayınlama:

İstanbul Bilgi Üniversitesi Fikri Mülkiyet Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (BİLFİM) Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) ile yürüttüğü temaslar sonucunda, üniversitemiz “WIPO Summer School on Intellectual Property” adlı programın düzenlendiği dünyadaki on kuruluştan biri olmaya hak kazandı. Bu program, her yıl Amerika’dan Rusya’ya, Güney Afrika’dan Singapur’a dünyanın pek çok farklı noktasında düzenleniyor.

WIPO Academy, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve  Türk Patent Enstitüsü'nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Okulu 10-21 Haziran 2013 tarihleri arasında BİLGİ'de gerçekleştirilecek. Tüm derslerin İngilizce olarak yapılacağı ve toplam 30 öğrencinin kabul edileceği programda, fikri mülkiyet hukukuna ilişkin tüm güncel konular, bu alanın önde gelen isimlerince aktarılacaktır.

Başvuru ve öğrenci seçimi sürecinin WIPO tarafından yürütüldüğü programa son başvuru tarihi 30 Mart 2013 olarak belirlenmiştir.

Programla ilgili detaylı bilgiye  http://www.wipo.int/academy/en/courses/summer_school/ adresinden ulaşılabilir.

İlgilenenlerin, başvurularını linkteki  “Online Registration” bölümünden doğrudan doğruya WIPO'ya yapmaları gerekmektedir.

Program bedeli, öğrenciler için 150USD, çalışanlar için 250USD’dır.