BİLGİ Sinema Kulübü TISFEST ekibini ağırlıyor.

Tarih: 18 Nisan 2013, Perşembe
Saat: 17:00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E1-202

İki yıldır 13-19 yaş arası genç yönetmenlerin kısa filmlerini ödüllendiren TISFEST'in 2013 yılında ödüle layık görülen “kısalar”ı üniversiteleri dolaşmaya İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde devam ediyor.

Etkinlik için: https://www.facebook.com/events/187585804722523/

BİLGİ Sinema Kulübü'nün işbirliğiyle gerçekleşen ve TISFEST ekibinin de eksiksiz ilk 11'iyle yer alacağı gösterimde yer alacak filmler:

Manhood
Yönetmen: Jonathan Gelvan
Danimarka, İsveç
Erkek” olmak ne demektir? Yalnızca yaşla mı gelir? Küçükk Silas merak etmektedir.

Beloved
Yönetmen: Daniel Zinkant
Birleşik Krallık
Biri aşık olur. Karşısındakine onu sevdiğini söyler. Ve mutlu sona ulaşırlar. Ama bu sadece masallarda olur. Hayat bir peri masalı değil. Her şey, her zaman istediğiniz gibi olmayabilir.

Autumn Wings
Yönetmen: Kora Vanderlıp
Kanada
Sevdikleriniz kayıplarıyla yüzleşmek zordur. Ama kapandığını sandığınız bir dosyayı tekrar açmak daha da zordur.

Etrange Echange
Yönetmen: Raphael Harari
İsviçre
Herkesin hayatın karmaşasına kapıldığı ve iletişim kurmanın giderek zorlaştığı toplumumuzda bir adam sadece gerçek duyguları paylaşmak istiyor. Ama nasıl? Sizi en derin sırlarınızı anlatmanız için tehdit ediyor.

Red Tie
Yönetmen: Yavuz Özcan
Türkiye
Bu film kırmızı kravat takan bir adamın gizemli tuhaf bir anısını anlatıyor.

Les Petites Fleurs
Yönetmen: Screenagers
Almanya
Çiçekler güzeldir, ama çabuk kırılırlar.

Öz
Yönetmen: Hasan Sezai Türkyılmaz
Türkiye
Bir lise öğrencisi olan Ömer, sisteme daha fazla dayanamaz ve çareyi okulu bırakmakta bulur. Boş kalmamak için çalışmayı dener ama başaramaz. Son çare olarak köye gider ve kendi içindeki koşusunu başlatır, özüne doğru.

Behind the Tents
Yönetmen: Jude Sadene Chebab