Sahne ve Gösteri Sanatları Festivali: Festival 408

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 21-22 Mayıs 2013
Saat: 20.00
Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi (21 Mayıs), Harbiye (22 Mayıs) 

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin sunumuyla, İstanbul’da performans sanatları alanındaki ilk festival olarak bir ilke imza atmayı amaçlayan FESTİVAL 408, disiplinlerarası işleriyle dikkat çekiyor. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Gösteri Sanatları Yönetimi ve Sahne Sanatları Alanı öğrencileri, Beşiktaş Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde performanslarını sunmaya hazırlanıyorlar. Farklı performans türlerini barındıracak bu festivalle, performansçılar günümüz şehir hayatında hemen hemen herkesin karşısına çıkan toplum baskısı, metropol yaşamının ilginçlikleri, rüyalarımız, etkilenen bilinçaltımız, cinsiyet ve estetik gibi konuları kendi bakış açılarıyla ele alıp, performans, dans ve tiyatroyu harmanlayan disiplinlerarası işlerini Festival 408 adı altında sizlerle buluşturmayı amaçlıyor.

FESTİVAL 408  kapsamındaki “Teklif” adlı oyun 22 Mayıs’ta Harbiye’de bir evde gerçekleşecek. ”Teklif” adlı oyun hakkında yer bilgisi almak ve bu oyun ve BKM'de gerçekleşecek diğer gösteriler için rezervasyon yaptırmak için festival408@bilgi.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Tüm gösteriler ücretsizdir.

Not: "Teklif" adlı oyun Harbiye'de bir evde sahneleneceğinden dolayı yer sınırlıdır. Adres bilgisi rezervasyon sırasında verilecektir.

facebook.com/festival408

festival408@bilgi.edu.tr