Sahne Sanatları Yaz Atölyeleri

güncelleme: yayınlama:

27 Haziran-1 Temmuz 2013

Çağdaş Dans Tekniği  - Dilek Champs
27 Haziran 2013 /10.00-12.30 / santralistanbul Kampüsü, E4-302

HOP!  -  Berkun Oya
27 Haziran 2013 /14.00-16.30 / santralistanbul Kampüsü, KREK

Hiphop - Steven Champs
1 Temmuz 2013 /10.00-12.30 / santralistanbul Kampüsü, E4-302

Oyunculuk -  Şerif Erol
1 Temmuz 2013 /14.00-16.30 / santralistanbul Kampüsü, E4-302

Atölyeler tüm lise öğrencilerine açıktır. Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.
Dans atölyelerine rahat bir eşofmanla katılmanız önerilir.

Özel Yetenek Sınavı öncesi gerçekleşecek atölyelere katılmak için Başvuru Formu’nu doldurup, lütfen miray.cakiroglu@bilgi.edu.tr adresine gönderiniz.

Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı-Sahne Sanatları ÖZEL YETENEK SINAVLARI hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Sahne Sanatları Yaz Atölyeleri Eğitmenleri:

Berkun Oya: Tiyatro oyuncusu, yazarı, yönetmeni, dizi oyuncusu. 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl Krek Tiyatro Topluluğu'nu kurdu. Kuruluşundan itibaren genel direktörlüğünü sürdürdüğü toplulukta Adamlar, Pasta ve Telaş, Op'la Zo'nun Dramı, Yangın Duası, Bayrak ve Güzel Şeyler Bizim Tarafta başta olmak üzere kendi yazdığı oyunları sahneledi.

Dilek Champs: Türkiye`de yaşayan Fransız dansçı ve koreograf. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuvarı Modern Dans Dalı'ndan ve Fransa, Angers Ulusal Çağdaş Dans Merkezi (CNDC, Emmanuelle Huynh)'nden  mezun oldu.  Fransa, Paris, Çağdaş Dans Merkezi (CND)'nde pedagojik formasyonunu tamamladı. Türkiye, Fransa, Küba, Avusturya, Almanya, Portekiz ,Tunus ve Belçika'da dans etti ve etmektedir.

Steven Champs: Rennes II Üniversitesi'nde Sahne Sanatları  Bölümü'nde eğitim görürken aynı zamanda klasik bale, çağdaş dans ve hip hop dersleri aldı.  Fransa, Angers Ulusal Çağdaş Dans Merkezi (CNDC, Emmanuelle Huynh)'nden mezun oldu. Fransa, Paris, Çağdaş Dans Merkezi (CND)'nde dans öğretmenliği için pedagojik formasyonunu tamamladı. Shelley Senter, Vera Mantero, Emmanuelle Huynh, Anne Collod, Ko Murobushi, Compagnie 4120.corps, La Compagnie pour un Soir  ve  Compagnie Lagartija  ile çalıştı. Hip-Hop ve Çağdaş Dans eğitimi veriyor.