Gençler Buluşuyor Edirne'nin Geleceğini Konuşuyor

Edirne'nin ekonomik ve sosyal açıdan sürdürülebilir gelişiminin sağlanmasını amaçlayan Edirne Gönüllüleri Derneği, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Edirneli veya Edirne'ye gönül vermiş gençlerin her alanda katılımcılığını ve sosyal girişimciliğini teşvik etmek amacıyla, “Edirne Gönüllüleri Yaz Okulu” düzenlemektedir.

Yaz okuluna katılım şartları;

Edirne'de ikamet eden 18-35 yaş arası tüm gençler eğitim programına başvurabilir.  Eğitim 11- 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitimin ilk iki haftası, masrafları Edirne Gönüllüleri tarafından karşılanmak üzere, İstanbul'da konaklamalı olarak gerçekleştirilecektir. Son hafta eğitimi Edirne'de konaklamasız olacaktır.  Eğitimin İstanbul bölümü İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olup eğitimi başarı ile tamamlayanlara Edirne Gönüllüleri tarafından katılımcı sertifikaları takdim edilecektir.  Eğitim tamamen ücretsizdir.  Kesin katılımcı listesi 31 Temmuz tarihinde ilan edilecektir. Katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurmaları yeterlidir.

Başvuru formu için lütfen tıklayınız.