Minik Kalpler Projesi Tanıtım Toplantısı

Tarih: 7 Ekim 2013, Pazartesi
Saat: 14:00
Yer: santralistanbul Kampüsü, L2-Toplantı Odası

MİNİK KALPLER PROJESİ YENİ DÖNEMİNE BAŞLIYOR !
GÖNÜLLÜ ABLA/AĞABEY OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Minik Kalpler Projesi 2007 yılından beri İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası arasındaki işbirliğiyle yürütülmekte olan gönüllü bir projedir. Projenin temel esası, kurumda yaşayan 3-4 yaş arasındaki çocukların eşleştikleri bir gönüllüyle proje boyunca düzenli olarak her hafta kaliteli vakit geçirerek, ihtiyaçları olan ilgi ve sevgiyi tutarlı bir figürle karşılamalarını sağlamak ve gelişimlerini (sosyal, dil, motor, bilişsel ve duygusal) olumlu yönde destelemektir. Bunun yanı sıra proje gönüllülerinin de kişisel gelişimini destekleyip üniversite öğrencileri arasında gönüllülükle ilgili farkındalık uyandırmak da amaçlanmaktadır. Proje boyunca, gönüllüleri destekleyici olarak, çocuk gelişimi ve kurum çocuklarının gelişimsel durumları üzerine eğitimler verilmekte ve süreç boyunca yaşanılan deneyimler üzerine süpervizyon toplantıları gerçekleştirilmektedir.

Son başvuru tarihi: 9 Ekim 2013, Çarşamba

Başvuru için: Aslı Önol (santralistanbul Kampüsü E2-315)