Laureate Uluslararası Üniversiteler Ağı İçerisinde 2014 Bahar Dönemi Değişim Program Başvuruları

Sevgili Öğrencilerimiz,

Laureate Uluslararası Üniversiteler ağı içerisinde 2014 bahar dönemi değişim program başvuruları 1 Ekim – 15 Kasım arası yapılacaktır. yapılmaktadır (UEM (İspanya) ve ESCE (Fransa), başvuru işlemlerini 1 Kasım , BITS  (Almanya) 15 Aralık, BTK (Almanya) 15 Ocak itibari ile sonlandırmaktadır.

2014 Bahar dönemi için son başvuru tarihi 15 Kasım 2013’dür. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

2013 - 2014 Akademik yılında dönemlik veya akademik yıl değişim için tercih edebileceğiniz üniversiteler:

(Lütfen linklerin üstüne tıklayınız!)

İspanya –  Universidad Europea de Madrid (UEM)
Fransa –    L'Ecole Superieure du Commerce Exterieur (ESCE)
İtalya    –   Nuova Accademia di Belle Arti  (NABA)
Almanya – Business Information Technology School (BITS)
Almanya – University of Applied Sciences (BTK)
Amerika –  Santa Fe University Art and Design (SFUAD)
Amerika –  Kendall College
İngiltere -   Roehampton
Portekiz –   Universidade Europeia
Meksika - Universidad Del Valle de Mexico (UVM)
Brezilya - Anhembi Morumbi (UAM)
Peru – Universidad Peruana De Ciencias Aplicadas (UPC)
Tayland – Stamford International University

Fransa - ESCE 2014 Kış Programı

3 Hafta: Ocak, 13 - 31,2014
39 Saat Fransızca Dil Programı (4 ECTS)
3 Aşama

Başlangıç Orta  İleri seviye

Başvuru zamanı:

• Son Başvuru Zamanı: 1 Aralık, 2013

Portekiz – Lizbon 2014 Kış Programı

DOING BUSINESS IN EUROPE
LAUREATE ENGLISH IMMERSION

Değişim için gerekli kriterler;

Başvuran öğrencinin; Avrupa’daki üniversiteler için minimum 1.75 ve Amerika’daki üniversiteler için ise 2.00 ortalamaya sahip olması gerekmektedir. Bazı programlar daha yüksek not ortalaması isteyebilir . (MYO öğrencileri de başvuru yapabilirler ) Birinci sınıfı başarıyla tamamlamış olması, birinci sınıftan hiç bir dersinin kalmamış olması gerekmektedir. NOT: Avrupa için İngilizce yeterlilik belgesi gerekli değildir. Yalnız Amerika’daki okullar için TOEFL - IBT minimum 71 ya da IELTS 5.5 puan gerekmektedir.

Önemli not:

Lütfen katılmak istediğiniz programla ilgili olarak Laureate Programlar Ofisinden ön bilgi alınız. Bu bilgilendirme sırasında size, akademik danışmanınızla 2014 bahar dönemi ders programınızı oluşturmak üzere gitmek istediğiniz üniversitenin ders programı verilecektir. Bu nedenle başvurunuzu son güne bırakmamanızı önemle hatırlatırız.

Daha fazla bilgi için:
Laureate Programlar Ofisi