PDB Seminerleri: "Çocuklarda ve Gençlerde Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite"

Psikolojik Danışmanlık Birimi Seminerleri: Çocuklarda ve Gençlerde Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Konuşmacı: Prof.Dr. Yankı Yazgan

Tarih: 4 Aralık 2013, Çarşamba
Saat: 13:00-15:00
Yer: santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi-Seminer Odası

Gündelik hayatta çok sık kullandığımız Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite (DEHB) sorununa dair bilgilenip farkındalık kazanmamız önemli.

Bu seminerde aşağıdaki konulara değinilecek ve katılımcıların soruları yanıtlandırılacaktır.

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite nedir? Ne zaman klinik bir durum sayılır? Hayatı nasıl etkiler? Okul, üniversite ve iş yaşamına etkileri nelerdir? Öğrenmeyi zorlaştırır mı? Tedavi gerekir mi? DEHB’li bir bireyin ebeveyni, öğretmeni ya da arkadaşı olarak neler yapabilirsiniz?

Katılmak için pdb@bilgi.edu.tr adresine adınızı, yaşınızı, bölümünüzü, sınıfınızı ve telefon numaranızı içeren bir e-posta göndermeniz yeterli.

Son Başvuru Tarihi: 3 Aralık 2013

Başvuru: pdb@bilgi.edu.tr

Bu çalışma sadece BİLGİ öğrenci ve personeline açık ve ücretsizdir.