BİLGİ Cup Liselerarası Spor Oyunları (Münazara)

Tarih: 10-11 Mayıs 2104

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından 2013 yılında “BİLGİ Cup Yelken Liselerarası Yelken Yarışması” olarak ilki düzenlenen BİLGİ Cup, bu yıl 10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde  “BİLGİ Cup Liselerarası Spor Oyunları” ile daha kapsamlı ve donanımlı bir şekilde santralistanbul Kampüsü’nde sporu öğrencilerle buluşturacak.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle BİLGİ Cup bünyesinde yapılması planlanan Dans, Yelken, Beach Volleyball, Beach Football ve Streetball yarışmaları iptal edilmiştir.

Satranç turnuvası ise, yeterli başvuru olmaması nedeniyle iptal edilmiştir.

Ödül töreninin ardından yapılacağı duyurulan 11 Mayıs'taki Duman konseri  de yine hava koşulları nedeniyle ileriki bir tarihe ertelenmişir.

Sadece MÜNAZARA etkinliği gerçekleştirilecektir.

İstanbul genelindeki tüm liseler, BİLGİ Cup’a  münazara branşlarında www.bilgicup.com adresinden başvuru yapabileceklerdir.

Son başvuru tarihi: 2 Mayıs 2014

Bireysel başvurular kabul edilmeyip kurum tarafından, okul takımları için başvuru yapılması gerekmektedir.
Katılım koşulları ve organizasyonla ilgili ayrıntılı bilgi için: www.bilgicup.com