Moda Tasarımı 2014 Özel Yetenek Sınavı (3.Etap)

Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı 3.Etap sonuçları için tıklayın.  *******************************
Başvuru Dönemi:
21 Ağustos  - 7 Eylül 2014
Çizim Sınavı ve Mülakatlar: 8 Eylül 2014
Yer: Dolapdere Kampüsü, Moda Tasarımı Atölyesi (D-173)

Moda Tasarımı Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı ön kayıt başvurusu için lütfen tıklayınız. (Başvurular 21 Ağustos’ta  aktif olacaktır.)

Gerekli evraklar:
• Başvuru formu (Web sayfasından online başvuru yapıldıktan sonra olarak alınan form çıktısı)
• YGS Sonuç belgesi
• Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
• 2 adet fotoğraf
• Ön kayıt ücret ödendi belgesi (ön kayıt ücreti olan 100 TL’nin adayın TC kimlik no’su ve adına yatırıldığını belirten dekontun aslı)”
Önkayıt ücreti olan 100 TL, Garanti Bankası veya Vakıf Bank’a yatırılabilir.

Not: Evraklarını tamamlayan öğrencilerin, başvuru döneminde (sınav gününden önce) evraklarını İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Hesap bilgileri:
Garanti Bankası / Çağlayan Şubesi  / IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02
Vakıfbank / Esentepe Şubesi / 403-00158007300068956  / IBAN NO: TR03 0001 5001 5800 7300 0689 56

Yetenek Sınavı ön kaydını tamamlayan öğrenciler 0212 311 5118‘i arayarak veya fashion@bilgi.edu.tr adresine mail göndererek sınav günü ve saati için randevu almaları gerekmektedir. Randevu almayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

Yetenek Sınavı’na gelirken, öğrencilerin “Ön kayıt tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir; belgesiz öğrenci sınava alınmayacaktır. Bu belgeyi, santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’nden ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında portfolyolarını ve geçmiş çalışmalarını da getirmeleri gerekmektedir. Portfolyolar mülakatlarda incelenerek aynı gün öğrenciye geri teslim edilmektedir. Öğrencinin sınava gelirken duralit, kalem, silgi, kalemtraş gibi temel çizim malzemelerini de yanlarında bulundurmaları gerekir.

Moda Tasarımı Yetenek Sınavı 3 farklı aşamadan oluşmaktadır:
1. Görsel Algılama (Çizim sınavı)
2. Portfolyo (Moda tasarımı ile ilgili desen, illüstrasyon, kolaj ve tasarım ürünleri)
3. Mülakatlar

Bu 3 aşama  aynı gün içerisinde gerçekleşmektedir (Yetenek Sınavına gireceğiniz günü randevu alarak belirlemeniz gerekmektedir.). Değerlendirmeler bu üç aşamanın ortalamasına göre yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için: fashion@bilgi.edu.tr | 0212 311 51 18

Dolapdere Kampüsü'ne ulaşım sağlayan shuttle saatleri için tıklayınız

****************************************************

Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı 1.Etap sonuçları için tıklayın.
* Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı 2.Etap sonuçları için tıklayın