Nat Geo Kaşifi Thomas Culhane ile Çevre Semineri

"Doğa Dostu Yaklaşım ve Sürdürülebilirlik"

Tarih: 18 Nisan 2014, Cuma
Yer: santralistanbul Kampüsü, E1-301

Nat Geo Kaşifi Thomas Culhane ile Çevre Semineri, İstanbul Bilgi Üniversitesi Teknoloji Kulübü (BİLGİTEK ) işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir.
National Geographic Channel ve Bosch Ev Aletleri, üniversite öğrencilerini çevre hakkında bilgilendirmek için alanında uzman Nat Geo kaşifi Thomas Culhane’i ikinci kez Türkiye’ye getiriyor. Özellikle yeşil teknolojiler ve güneş enerjisi konularında uzman olan Culhane, iklim değişikliği, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularında kendi deneyimlerini paylaşacak. Thomas Culhane, kurucusu olduğu sivil toplum örgütü Solar CITIES sayesinde Kahire’deki tüm evlerin çatılarına her gün 200 litre sıcak ve soğuk su üreten, güneş enerjisiyle çalışan su ısıtıcıları yerleştirdi. Atıkları birer “altın"a dönüştürebilecek, herkesin kendi imkânlarıyla yapabilecekleri çözümler sunan Culhane, tüm dünyada verdiği workshop’lar sayesinde ev hayatımızda nasıl çevreye duyarlı, enerji tasarruflu yöntemler geliştirebileceğimizi anlatıyor. Etkinlik herkese açık ve ücretsizdir. Ancak, kontenjan sınırlı olduğu için "Etkinlik Başvuru Formu"nu doldurarak rezervasyon yapmanız gerekmektedir. Rezervasyon yaptıran kişiler öncelikli olarak salona alınacaktır.
Etkinlik Kayıt Formu: http://goo.gl/xgzRD4 www.facebook.com/events/1423474301240809