Gençler buluşuyor Edirne'nin geleceğini konuşuyor

güncelleme: yayınlama:

Edirne'nin ekonomik ve sosyal açıdan sürdürülebilir gelişiminin sağlanmasını amaçlayan Edirne Gönüllüleri Derneği, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Edirneli veya Edirne'ye gönül vermiş gençlerin her alanda katılımcılığını ve sosyal girişimciliğini teşvik etmek amacıyla, “Edirne Gönüllüleri Yaz Okulu” düzenlemektedir. 2013 yılında T.C. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun açılışını gerçekleştirdiği program çerçevesinde gençlerimiz Prof. Mehmet Altan, Bilal Macit, Faik Tünay, Tarkan Kadoğlu, İbrahim Çağlar, Emre Kocaoğlu, Fatih Akol, Erden Timur, Dr. Salih Kenan Şahin, Esra Demirci, Hasan Duruer, Recep Zıpkınkurt, Rafet Sezen, Özay Öztürk, Murat Tuzcu, Muhammet Öztürk, Yrd. Doç. İnan Rüma, Göksel Aşan, Ekim Alptekin, Faruk Göksu, Baybars Örsek, Laki Vingas, İdris Kardaş, Şekip Karakaya, Göksel Akman ve Gökhan Balta gibi kendi alanlarında marka isimler ile biraraya gelme imkanı bulmuşlardır.

Yaz okuluna katılım şartları;

• 20-35 yaş arası Edirne'de ikamet eden tüm gençler 23 Haziran 2014 tarihine kadar eğitim programına başvuru gerçekleştirebilirler. 

• Eğitim 7 Temmuz ile 18 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitimin ilk iki haftası, masrafları Edirne Gönüllüleri tarafından karşılanmak üzere, İstanbul'da konaklamalı olarak gerçekleştirilecektir. Son hafta eğitimi Edirne'de konaklamasız olacaktır. 

• Eğitimin İstanbul bölümü İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olup eğitimi başarı ile tamamlayanlara katılımcı sertifikaları takdim edilecektir. 

• Eğitim tamamen ücretsizdir. 

• Kesin katılımcı listesi 30 Haziran tarihinde ilan edilecektir.

• Katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurmaları yeterlidir.

Başvuru formu için lütfen tıklayınız.