DTÖ Kürsüsü Yuvarlak Masa Toplantısı: Küresel Ticarette Damping, Sübvansiyon ve Korunma Önlemleri

İş Dünyası, Dış Ticaret Politikasına Yön Verenler, Regülasyon Kurumları ve Uygulamacılarla Buluşuyor

Tarih: 3 Eylül 2014, Çarşamba
Saat: 14.00 – 18.00
Yer: Elite World İstanbul Hotel, Lalezar Toplantı Salonu, Taksim

Açılış Konuşması: Prof. Dr. Turgut Tarhanlı (Dekan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi)

Konuşmacılar:

Hiromi Yano (Hukuk Müşaviri, Ticaret Politikası Savunma Araçları Dairesi, Dünya Ticaret Örgütü)
Aytaç Yenal (İhracat Genel Müdürlüğü Genel Yardımcısı, T.C. Ekonomi Bakanlığı)
Alan Yanovich (Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP Hukuk Bürosu, Cenevre)
Fabrizio Di Gianni (Van Bael & Bellis Hukuk Bürosu, Brüksel)
Diane MacDonald (Baker & McKenzie Hukuk Bürosu, Şikago)
Namık Ekinci (Çelik İhracatçılar Birliği ve Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Başkanı)
Serdar Koçtürk (Çelik İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Kibar Dış Ticaret Genel Müdürü)

Moderatör:
Yrd. Doç.Dr. Pınar Artıran (DTÖ Kürsüsü, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi)

Detaylı bilgi için: Merve Şenyuva
Email: mervesenyuva@gmail.com
Tel: +90 212 311 51 08

Katılım ücretsizdir. Lütfen kayıt olunuz.

Türkçe - İngilizce simültane tercüme yapılacaktır.