TradeCenter Laboratuvarı Açılışı

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 5 Kasım 2014, Çarşamba 
Saat: 13.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E2-107

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile İş Yatırım, akademi ve iş dünyasının etkin beraberliğine zemin hazırlayacak bir işbirliğine imza atıyor. 

“İş Yatırım TradeMaster Projesi” kapsamında açılacak laboratuvarda TradeMaster ürünlerinin yüklü olduğu bilgisayarlar yer alacak. Bu bilgisayarlarda sunulan piyasa verileriyle ve oluşturulacak sanal portföylerle, öğrencilerin işlem yapmalarının ötesinde analiz ve araştırma yapmasının da önü açılacak. Kullanıma açılan bu programlar ve sanal işlem olanaklarının üniversite bünyesinde verilmekte olan derslerle entegrasyonu öğrencilere gerçek finans dünyasının kapılarını aralayacak. Teorik bilgilerin pratik uygulamayla birleşmesini sağlayacak projede İş Yatırım bünyesinde görev yapan uzmanlar, merkezlerde öğrencilerle bir araya gelerek finansal piyasalardaki tecrübelerini paylaşacak.  

Açılışa İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Sanver, Bankacılık ve Finans Programları Direktörü Yrd. Doç. Dr. Genco Fas, İş Yatırım’dan Genel Müdür Ali Erdal Aral, Genel Müdür Yardımcısı Mert Erdoğmuş ve Pazarlama Müdürü Can Pamir katılacak.