Mültecilerin Bilinmeyene Yolculuğu: Avrupa ve Almanya’da Sığınma Hakkı, Koruma ve Destekleme

Tarih: 10 Kasım 2014, Pazartesi
Saat: 14:00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E2-104

Bu seminer, Seminer Silvia Oitner’in Erasmus Exchange for Lecturers ziyareti kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

migcentre@bilgi.edu.tr

*Seminer dili İngilizcedir.

Silvia Oitner:
Silvia Oitner’in Sosyal Hizmet ve Kültürlerarası Çatışma Yönetimi alanlarında Maga (FH) ve M.A. dereceleri bulunmaktadır. Alice Salomon Üniversitesi Sosyal Hizmet, Eğitim ve Sağlık Uygulamalı Bilimler Bölümü’nde bilimsel araştırmacı olarak görev yapmaktadır. Alice Salomon Üniversitesi Uygulamalı Bilimler ve Management Centre Innsbruck’da dersler veren Oitner, ayrıca Almanya’da insan kaçakçılığı ile mücadele eden bir ağın üyesidir.