5. Homofobi, Bifobi, Transfobi Karşıtı Öğrenci Buluşması

Tarih: 22 Kasım 2014, Cumartesi
Saat: 15.30
Yer: santralistanbul Kampüsü, Etkinlik Çadırı

İlki Aralık 2012'de gerçekleşen “Homofobi, Bifobi, Transfobi Karşıtı Öğrenci Buluşması” yaklaşık 15 farklı üniversiteden gelen öğrenciler olarak tanıştık; ortak ya da bir üniversiteye/kampüse has sorunlarımızı tartıştık; birlikte çözümler aradık; deneyimlerimizi paylaştık; yapacaklarımızı planladık ve bol bol sohbet ettik. Onur Haftası sürecinde, geliri Onur Haftası ve Trans Misafirhanesi ile paylaşılan bir dayanışma partisi düzenledik. Çeşitli üniversitelerdeki "17 Mayıs Homofobi ve Transfobi Karşıtı Gün" etkinliklerini koordineli bir şekilde yürüttük ve "Heteroseksizm Karşıtı Kampüs Yürüyüşü" gerçekleştirdik. En önemlisi hep iletişimde ve dayanışmada kaldık.

Üniversitelerdeki homofobi, transfobi, bifobi karşıtı öğrenciler beşinci kez, bu defa İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde toplanıyor. Lezbiyen, gey, biseksüel, travesti/transseksüel ve interseks öğrenciler olarak okullarda yaşadığımız sorunları paylaşmak ve çözmek, kampüslerde görünürlüğü sağlamak ve fikirlerimizi paylaşmak üzere okulunda bir topluluğa üye olan ya da olmayan herkesi bekliyoruz!