Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kişisel Gelişim Programı

ÖRGÜTSEL PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİ SEMİNERLERİ

Örgütsel Psikoloji Yüksek Lisans Programı, Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanına ilgi duyan lisans öğrencileri için hayata geçirdiği kişisel gelişim programında çalışma hayatına atılmaya hazırlanan öğrencilere, alanda yürütülen araştırmaların, geliştirilen yöntem ve araçların, İnsan Kaynakları Yönetimi konusunda çalışan kişiler tarafından nasıl kullanıldığını göstermeyi amaçlamaktadır.

Bu çerçevede, farklı sektörlerde İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yönetim tecrübesine sahip konuşmacılar aracılığıyla endüstri ve örgüt psikolojisinin işletmelerin süreçlerinde nasıl yer aldığı keşfedilecektir.

Bu program, lisans sonrasında eğitimine devam etmek isteyenlere Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanıyla da tanışma fırsatı verecektir.

BAŞVURU:
opsy@bilgi.edu.tr adresine, Gülşah Vural Özkan dikkatine mesaj gönderiniz.
Başvurunuzda, isminizi, öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve kaçıncı sınıfta olduğunuzu belirtiniz.

2014-2015 GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI

20 Kasım 2014
Konu: Yeni Mezunlara Kurumsal Hayata ve Personel Seçme & Yerleştirme Süreçlerine Hazırlanma Önerileri
Konuşmacı: Bülent Bayram
Kuruluş: Vodafone Türkiye
Görevi: Yetenek Geliştirme Direktörü

4 Aralık 2014
Konu: Çalışanlar İş Yerinde Güçlü Görsel Etkiyi Nasıl Yaratabilir?
Konuşmacı: Pınar Akkaya
Kuruluş: Signature Danışmanlık
Görevi: Genel Müdür

18 Aralık 2014

Konu: Günümüzün İş Ortamında Çalışan Bağlılığı: Şirketler en yetenekli çalışanları nasıl cezbeder, yüksek performans ve motivasyona sahip mutlu çalışanları nasıl elinde tutar?
Konuşmacı: Ahu Gökmen
Kuruluş: Sidera Danışmanlık, The Pasific Institute Turkey, Elemental - V
Görevi: Örgütsel Gelişim Danışmanı ve Profesyonel Koç

KATILIM BELGESİ:
Bu program sonunda öğrencilerimize, Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kişisel Gelişim Programı Katılım Belgesi verilecektir.
Bu belgeye hak kazanmak için üç seminerden iki tanesine katılmış olmanız gerekmektedir.

KATILIM ŞARTLARI:
Katılım için kontenjanımız kısıtlıdır. Katılım kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir. Katılımınız başvuru sırasına göre onaylanacaktır.
Kontenjan dolduktan sonra öğrenci kaydı yapılamayacaktır.