BİLGİ Yeni Müzik Festivali-6 /Konser2: Ensemble Garage

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 22 Kasım 2014, Cumartesi
Saat: 20.00
Yer: Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Kadıköy

Yeni Müzik serisinin amacı, 20.yy ve sonranda meydana gelen önemli müzik akımları ile ilgilenen ve bu çerçevede üreten akademisyen, besteci, müzisyen ve dinleyicilerin aynı platformda buluşmasını sağlamaktır. Etkinliklerimiz konser ve seminerleri kapsamaktadır.

Konserlerde, 20. yüzyılın öncü bestecilerinin yanı sıra günümüzde faaliyet gösteren bestecilerin eserleri seslendirilecek. Sözü geçen döneme ait önemli müzikal kavramların çeşitli sunumlarla açıklanması ve tartışmaya açılması ise seminerlerin içeriğini oluşturacak.

Konser serisinin ilk ikisi 21-22 Kasım tarihlerinde saat 20:00'de Kadıköy Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. 22 Kasım'da gerçekleşecek olan konserde Ensemble Garage, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nün davetiyle kendileri için bestelenmiş eserleri seslendirecekler. 

Hepsi Dünya Prömiyeri yapılacak yeni eserler:

Altan Karakoç - Interaction Aslıhan Keçebaşoğlu - Moments for Six Distinct Manners Can Dedeoğlu - Durmaksızın Deniz Güngören - Miniature I Engin Dağlık - A Common Confusion Enis Gümüş - Gazel Mehmet Özkan - Çeşme in Summer Dance with The Bomber Seda Hancı - After 7th Uğur Çerkezoğlu - Ben Zamanın İçinde
Ensemble Garage konserin ikinci yarısında kendi repertuvarlarından eserler seslendirecekler.
Ensemble Garage:
Liz Hirst - Flute / Nils Kohler - Clarinet / Till Künkler - Trombone / Maximilian Haft - Violin / Annegret Mayer Lindenberg - Viola / Lavra Cecilia Alvarez - Piano
Festivale giriş ücretsizdir.

Facebook sayfası için tıklayın.

Adres: 
Yeldeğirmeni Sanat Merkezi
Rasimpaşa mah. İskele sok. No: 43/1 Kadıköy
Tel:  0216-3370058