İş Dünyası Ödülleri

BİLGİ Pantheon Kulübü İş Dünyası Ödüllerini Dağıtıyor!

Tarih: 26 Kasım 2014, Çarşamba
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM 403-404

İstanbul Bilgi Üniversitesi Pantheon Kulübü tarafından düzenlenen törende ödüller sahiplerini bulacak.

Ödül Töreni

Yılın İş İnsanı - Murat Ülker (Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı)

Yılın Profesyoneli - Temel Kotil (THY CEO)

Ülke belediyeciliğine katkılarından dolayı Üstün Başarı Ödülü - Mustafa Bozbey (Bursa Nilüfer Belediye Başkanı)

Ekonomi bilimine katkısından dolayı Üstün Başarı Ödülü - Daron Acemoğlu (Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT), İktisat Profesörü)

Türk girişimciliğine akademik katkısından dolayı Üstün Başarı Ödülü - Prof. Erhan Erkut (Özyeğin Üniversitesi Kurucu Rektörü)

Yılın Sivil Toplum Önderi -Nilüfer Bulut (Türkiye İş Kadınları Derneği Başkanı)

Türk sanayisine katklarından dolayı Üstün Başarı Ödülü - İbrahim Burkay (BTSO Başkanı)

Yılın Melek Yatırımcısı - Hasan Aslanoba (Aslanoba Capital)

Yılın E-Ticaret Firması - Nedim Nahmias (yemeksepeti.com)

Yılın Kadın Girişimcisi - Gamze Cizreli (Big Chefs)

Yılın Erkek Girişimcisi - Hakan Baş (Lidyana.com, Co-founder&CEO)

Yılın Hukuk Bürosu - İsmail Esin (Baker&Mckenzie Esin Avukatlık Ortaklığı)

Yılın Genç Sivil Toplum Önderi - Faruk Akbal (Genç MÜSİAD Genel Başkanı)

Web ve Türk girişimciliğine katkılarından dolayı Üstün Başarı Ödülü - Sina Afra (Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO)

Yeni ekonomi ve girişimciliğe katkılarından dolayı Üstün Başarı Ödülü - Burak Büyükdemir (Etohum.com)

Web medyasına ve Türk girişimciliğine katkılarından dolayı Üstün Başarı Ödülü - Arda Kutsal (Webrazzi)

Tekstil sektörüne katkılarından dolayı Üstün Başarı Ödülü - Ahmet Said Kavurmacı (Aydınlı Grup)

Ödül sahipleriyle ilgili web sayfası için tıklayın.

İletişim ve rezervasyon: bilgi@bilgipantheon.com / bilgipantheon.com