PERFORMART'14 Sahne Sanatları Konferansı

Tarih: 20-21 Aralık 2014
Saat: 9.00-17.30
Yer: santralistanbul Kampüsü, E4-305

Sahne sanatları ve kamusal alan temalı PERFORMART'14 konferansı, İstanbul Bilgi Ünversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı ve DAKAM (Doğu Akdeniz Akademik Araştırmalar Merkezi ) işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Sue Broadhurst (School of Arts, Brunel University, London)''ün keynote speaker olduğu konferansta, konuşmacıların sunacakları tebliğler haricinde, Zeynep Günsür (Kadir Has Üniversitesi), Leman Yılmaz (İKSV, Beykent Üniversitesi) ve Ufuk Tan Altunkaya'nın (Tiyatro Artı) katılacağı, "Türkiye'de Güncel ve Bağımsız Dans/Tiyatro: Sektörel bir Analiz" başlıklı bir panel de düzenlenecek.

BİLGİ Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi / Sahne Sanatları Alanı öğrencilerinin de performanslarını ve işlerini sergileyecekleri konferansa ilgilenen herkes davetlidir.

Konferans programı için tıklayın.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.performartconference.org/