İş ve Sanat Dünyası Motosiklet Sohbetleri-1: Ceyhun Yılmaz

Tarih: 12 Mart 2015, Perşembe
Saat: 18.00-20.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, Etkinlik Çadırı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Riders of BİLGİ tarafından düzenlenen ''İş ve Sanat Dünyası Motosiklet Sohbetleri'' konferans serisi, radyocu, komedyen, şair, oyuncu ve duygu adamı Ceyhun Yılmaz ile başlıyor.

BİLGİ'nin eski öğrencisi olan Ceyhun Yılmaz, aynı zamanda bir motosiklet tutkunu! Peki neden motosiklet?
Sorular tabii ki sadece motosikletle sınırlı değil. Ceyhun Yılmaz, çok çeşitli alanlarda becerili ve yaptığı her işte başarılı bir insan olduğundan, istediğiniz konuda merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Bol ikramlı, güzel sohbetli ve sürpriz hediyeli ücretsiz etkinliğimize tüm BİLGİ’liler davetlidir.

Motosiklete ilgin var ama korkuyor musun?
Ailem izin vermiyor, önyargıları var.
Motor mu? İstanbul'da çok tehlikeli!
Kaç yıldır motor sürüyorum, eğitime gerek mi var?
gibi sorular ve önyargılarla karşılaşıyoruz uzun zamandır. Bu işin pek de öyle olmadığını, aslında çok mantıklı, doğru ve tehlikesiz olduğunu hep beraber dinleyelim. Önyargılarınızı yıkalım. Siz sorun, Ceyhun Yılmaz cevaplasın.

Motosikletle ilgili önyargıları yıkmak için tanıdığın herkesi getirebilesin diye etkinlik dışarıdan katılıma da açık.

Rezervasyon zorunludur. Kaç kişi katılacağınızı bildirmek için lütfen bilgimotorcycle@gmail.com adresine mesaj gönderin.

Twitter: @RidersOfBilgi

Facebook: Riders Of Bilgi