İş Etiği Uygulama ve Araştırma Merkezi İmza Töreni

Tarih: 13 Mart 2015, Cuma
Yer: santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi Kontrol Odası

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyesi olan ilk üniversite olmasıyla beraber İş Etiği Uygulama ve Araştırma Merkezi de açıldı.

Daha nice önemli projeyi hayata geçirebilmek amacıyla, Üniversitemiz ve TEİD arasında hazırlanan İşbirliği Protokolü'nü imzalamak ve ortak girişimimizi onurlandırmak amacıyla düzenlenen törene tüm BİLGİ'liler davetlidir.

2010’da kurulan Etik ve İtibar Derneği (TEİD), iş etiğinin Türkiye’de faaliyet gösteren tüm şirketlerin yazılı kültürünün temel taşı haline gelmesi hedefiyle yol alıyor. TEİD, üyelerine bir iş etiği politikası oluşturma ve uygulamada yardım ve rehberlik etmekle kalmayıp, şirket etik değerlerinin şirketin tüm idari ve ticari fonksiyonları tarafından benimsenmesi, bir iş yapma biçimi haline getirilmesini sağlamakta destek veriyor.