Sanat ve Kültür Yönetimi Öğrencileri Bitirme Projesi: “Tanrılar Güzel Karpuz Seçer mi?”

Tarih: 4-8 Mayıs 2014
Yer: santralistanbul Kampüsü, Etkinlik Çadırı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü öğrencileri "Tanrılar Güzel Karpuz Seçer mi?” projesiyle üniversite eğitimlerini tamamlıyor. Sanat, müzik, dans ve edebiyata dair çalışmların segileneceği bu proje, herkesin katılımına açık, ücretsiz bir “sanat ve kültür” platformu oluşturarak tüketimden uzak, deneysel bir “boş zaman değerlendirme” alanı oluşturmayı planlıyor.

"Video Ard' Ard' Ard" veya "Film Banyosu" etkinliklerinde 'video art' ya da 'kısa film' çalışmalarını göstermek  isteyenler tanrilarguzlekarpuzsecermi@gmail.com adresine mesaj gönderebilirler.

Projeye katılım koşulları:
Film ya da video art projesi, festival temalarından (Tanrılar ve Hatalar, Adak ve Tatmin, İktidar ve Arzu, Zıkkım ve Uzay) birine dokunmalı ve projenin temel felsefesi olan "tüketim karşıtı, ortak üretim" düşüncesiyle harmanlandırılmalı.

Son başvuru tarihi: 10 Nisan 2015 (Saat: 18.00)

Daha fazla bilgi için: https://secmecekarpuzlar.wordpress.com/