BİLGİ Cup'15 Liselerarası Yelken Yarışı

Tarih: 19 Nisan 2015, Pazar
Saat: 9.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, Kayıkhane

Rüzgar zaferi fısıldıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü'nün düzenlediği yelken yarışına katılın, zafer sizin olsun!

Bu yıl  üçüncüsü düzenlenecek BİLGİ Cup’15 Liselerarası Yelken Kupası 19 Nisan 2015 Pazar günü santralistanbul ViraKayıkhane'de 18 lisenin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Katılım için öncelik hakkı ilk kayıt veren liselere ait olacaktır. 18 lise dışında kayıt alımları devam edecek, ancak bu kayıtlar yedek liseler olarak belirlenecektir.  İlk 18 liseden herhangi birinin iptali durumunda yedekler sırasıyla yarışlara eklenecektir.

Başvuru için Önkayıt Formu'nun doldurulması gerekmektedir.  Resmi kayıt için son tarih 3  Nisan 2015 Cuma günüdür. Resmi kayıt formlarınızın okul yetkilisi tarafından imzalanıp tarafımıza ulaştırılmasıyla birlikte yarış katılım onayınız verilebilecektir.

Ön Kayıt Formu için tıklayınız.