Domino Konuşmaları: "Hack the Future"

Tarih: 13 Mayıs 2015, Çarşamba
Saat: 19.30
Yer: santralistanbul Kampüsü, E1-301

Konuşmacı: Keren Elazari

Domino Konuşmaları BİLGİ Marka Okulu ile Medya ve İleitşim Sistemleri Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenmektedir.

Konu inovasyon olduğunda, çok az meslek grubu 'hacker'larla baş edebilir. Çünkü 'hacker'lar birçok ürünü geliştirebilir, güvenlik açıklarını ortaya çıkarabilir, hatta eldeki teknolojiyi daha ileri götürebilir. Keren Elezari, Marka Okulu öğrencileri için vereceği özel seminerde, şirketlerin kadrolarına dahil ettiği 'hacker'lar ile inovasyon konusunda nasıl daha yaratıcı ve etkin sonuçlara ulaştığını gözler önüne seecek.

Keren Elezari:
İsrail siber güvenlik endüstrisinin önde gelen isimlerinden Elazari, aynı zamanda konusunda dünyaca ünlü bir konuşmacıdır. Son 14 yıldır İsrail'in önde gelen siber güvenlik gruplarıyla ve devlet organizasyonlarıyla çalışmış olan Elazari, AT&T, PriceWaterhouseCoopers ve Verint Systems gibi global firmalara da hizmet vermiştir.