Radyo Sohbetleri: Salvatore Scifo

Tarih: 14 Mayıs 2015,  Perşembe
Saat: 19.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, Etkinlik Çadırı

Konuşmacı: Yrd. Doç. Dr. Salvatore Scifo (Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü)

Radyo Sohbetleri İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Vesaire ile BİLGİ Radyo Kulübü tarafından düzenlenmiştir.

Radyo Vesaire'nin yaratıcı organizasyon ekibi BİLGİ Radyo Kulübü'nün her ay düzenlediği Radyo Sohbetleri'nin bu ayki konuğu öğrenci radyolarında uzun yıllar bulunmuş, tecrübeleri ve hikayeleriyle bizi aydınlatacak olan  Salvatore Scifo.

İngilizce yapılacak sohbete tüm BİLGİ'liler davetlidir.

Salvatore Scifo:
Siena Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri lisans ve yüksek lisansı; Westminster Üniversitesi'nde Medya ve İletişim doktorası yapan Yrd. Doç. Dr. Salvatore Scifo, Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.