LSE Programları Tanıtım Toplantısı

Tarih: 25 Mayıs 2015, Pazartesi
Yer: santralistanbul Kampüsü, L1-Mütevelli Heyet Toplantı Odası

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından İngiltere’deki University of London International Programs ile koordineli olarak yürütülen "Ekonomi-İşletme" ile "Ekonomi ve Finans" Üstün Başarı Programları, uluslararası platformlarda rekabete açık bireyler yetiştirmeyi hedeflemekte ve bunu başarmaktadır. Bilim insanı olmak isteyen mezunlarımız, dünyanın seçkin doktora programlarına kabul edilmekte; özel sektörde iş yaşamına atılmak isteyenler ise, sektörün aranan profesyonelleri olmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri, ilgili birinci sınıf derslerini almış ve yüksek başarıyla tamamlamış olmaları koşuluyla, yapılacak sınav ve mülakat sonucuna göre Ekonomi- İşletme Üstün Başarı Programı’na devam edebilirler. Ekonomi-İşletme Üstün Başarı Programı’nı tamamlayan ve ilgili sınavları geçen öğrenciler, hem İstanbul Bilgi Üniversitesi hem de University of London diploması almaya hak kazanmaktadırlar. Üstün Başarı Programı öğrencileri aynı zamanda University of London uluslararası öğrencisi olarak, dünyanın tanınmış saygın okullarından London School of Economics'in (LSE) akademik desteğinden faydalanma imkânı bulur.

Tanıtım toplantısı sadece 1. sınıf öğrencilerine açıktır.